Küçükköy Belediyespor Dostluk Maçında 2-1 Mağlup Etti

25 Eylül’de başlayacak olan Balıkesir Bölgesi Süper Amatör Liginde şampiyonluk için mücadele verecek olan Küçükköy Belediyespor, Pazar günü kendi evinde Midilli’den gelen adalar arası futbol takımlarından Allesviakos takımı ile yaptığı dostluk karşılaşmasını 2-1 kazanmasını bildi.

Balıkesir Bölgesi Hakemleri; Sezer Tuna, Zeynur Çakır ve Serkan Gündoğan’ın yönettikleri karşılaşmada, Küçükköy Belediyespor sahaya; Yasin (Dk 46 Cumhur), Metin (Dk 80 Mert), Barış (Dk 64 Aykut), Bahtiyar, Mert, Sercan (Dk 82 Batuhan), Görkem (Dk 90 Fırat), Murat (Dk 70 Teoman), Benedick (Dk 60 Orçun), Tolga, Fikret,(Dk 77 Orhan) kadrosuyla çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında konuk rakibinden üstün bir futbol sergileyen Küçükköy Belediyespor, bu yarıda Benedick ve Sercan’ın ayağından yakaladıkları gollük pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 berabere kapandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında sahada her iki takımın da denk kuvvetler halindeki mücadelesi sürerken, maçın 76. dakikasında konuk ekibin kaptanı Onysatos Küçükköy Belediyespor’un ceza sahasındaki karambolden faydanarak topu ağlarla buluşturdu. 0-1. Rakibinin attığı golden sonra ev sahibi sarı-kırmızılı ekip sahadaki hakimiyeti ele geçirirken, karşılaşmanın 82. dakikasında Tolga’nın serbest vuruşunu konuk ekibin kalecisi önledi. Ancak elinden kaçırdığı top, Mert’in şık vuruşuyla Allesviakos’un ağlarıyla buluştu. 1-1. Karşılaşmanın 85. dakikasında, Tolga’nın ceza sahası içerisine yaptığı ortaya Batuhan iyi yükselerek topu güzel bir kafa vuruşu ile konuk takımın kalesine göndererek skoru 2-1 yaparak, karşılaşmanın sonucunu belirledi. Karşılaşmanın sonrasında her iki takımın yönetici ve sporcuları birbirlerine hediyeler vererek, Türk-Yunan dostluğunu perçinleyen sahneler sergiledi .

Kaynak: İHA