Kastamonuspor Kulübü Başkanı Levent Özbek Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Kastamonuspor'un kulüp başkanı Levent Özbek, sahalarında aldıkları Belediye Vanspor mağlubiyetiyle ilgili ''Kaybettiğimiz hiç bir şey yok, futbolcularımız canı gönülden savaştı'' dedi.

Özbek, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün Gazi Stadı'nda Belediye Vanspor ile karşılaştıklarını hatırlatarak, karşılaşmanın iyi geçtiğini, ancak gol bulma şansı yakalayamadıklarını belirtti.

Yeni sezonda ilk kez seyircileri önünde mücadele ettiklerini ifade eden Özbek, şöyle konuştu:

''Bir çok gol fırsatını kaçırdık. Belediye Vanspor'un ve bizim, birer şutumuzda top direkten döndü. Çok istekli bir şekilde gol aradık. Rakip oyuncuların yere yatması ve yerden kalkmaması oyunu soğuttu. Gol ararken kendi kalemizde gol gördük. Maratonun başındayız, önümüzde daha çok maçlar var. İyi mücadele ettik. Golü bulamadık ve puan alamadık. Her şey yoluna girecek. Güçlü bir takıma sahibiz. Kaybettiğimiz hiç bir şey yok, futbolcularımız canı gönülden savaştı. Stadyuma gelerek, 90 dakika yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ediyorum.''

Kastamonuspor Teknik Direktörü Avni Okumuş da, maçın sonucuna söylenecek söz bulamadığını vurgulayarak, ''Bu sonucu hak etmedik. Belediye Vanspor iki atak yaptı, ikisini de gole çevirdi. Ortada bir oyun oldu. Oyuncu değişikliğinde ve defansif anlamda, hatalar yaptık. İnşallah hatalar bizlere ders olur'' diye konuştu.

Kaynak: AA