‘hentbolün En İyileri’ Muratpaşa’da

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’in ‘En İyi Yönetici’ ödülü aldığı Hentbol Magazin Dergisi ‘Hentbolün En İyileri' ödül töreninde, Muratpaşa Belediyespor toplam 8 ödül kazandı.

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun katkılarıyla hazırlanan Hentbol Magazin Dergisi, ‘Hentbolün En İyileri’ni seçti.Geçtiğimiz sezon Lig Şampiyonluğu, Türkiye Kupası ile Süper Kupa’yı kazanan ve Avrupa’da mücadele eden Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, 8 dalda ödüle layık görüldü.

İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde, Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, ‘Yılın En İyi Takımı’ ödülüne layık görülürken oyuncularından Dorina Carbune ‘En İyi Sağ Kanat Oyuncusu’, Serpil İskenderoğlu ‘En İyi Orta Oyun Kurucu ve En Değerli Oyuncu’, Sevilay İmamoğlu Öcal ‘En iyi Kaleci’, Nur Ceren Akgün de ‘En Yetenekli Genç Oyuncu’ ödülünün sahibi oldu. Takım antrenörü Birol Ünsal ‘En İyi Antrenör’ seçilirken, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ise ‘En İyi Yönetici’ ödülünü aldı.

Ödül töreninin ardından, Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı oyuncuları, teknik heyet ve kulüp yöneticileri, Kızıltoprak Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda biraraya geldi. Hentbolün en iyilerinin belirlendiği ve ülkenin tüm hentbol otoritelerinin katıldığı gecede, ödüllerin büyük çoğunluğunun Muratpaşa Belediyespor’a gelmesinden büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Hentbole yaptığımız yatırımların karşılığını geçen sezon 3 kupayla aldık. Bu yıl hedef büyütüyoruz. Avrupa’da, iki yıl Son anda kaçırdığımız kupanın sahibi olmak istiyoruz. Tüm oyuncularımız ve teknik heyet bu hedefe kitlendi ” dedi.

Başkan Evcilmen, ödül alan tüm sporcuları ve Teknik Direktör Birol Ünsal’ı kutladı .

Kaynak: İHA