Hector Cuper: Önemli Olan Üç Puandı, Onu Da Aldık

Spor Toto Süper Lig’de Orduspor Kayserispor’u 3 – 2 mağlup etti ve sahasında yenilmezlik sayısını on maça çıkardı.

Orduspor aldığı galibiyet ile puanını 8'e çıkararak ligde beşinci sıraya yükselirken, Kayserispor kötü gidişine dur diyemedi ve 1 puanla on altıncı sırada kendine yer buldu. Maç sonunda Hector Cuper yaptığı açıklamada; “Önemli olan üç puanı almaktı, bunu başardığımız için mutluyum” dedi.

Maçın kendileri için güzel başladığını belirten Hector Cuper, "Maçın içerisinde iyi anlar da oldu bizim için kötü anlar da oldu. Maç bizim için güzel başladı.

2 – 0 öndeydik ve bir kişi fazlaydık. Girdiğimiz birçok gol pozisyonlarını değerlendiremedik ama önemli olan üç puandı onu da aldık." şeklinde konuştu.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ise ligde kolay maçın olmadığına değinerek, erken gol ve kırmızı kartın oyun planının bozduğunu söyledi.

Maçın zor olacağını bilidiklerini fakat bu kadar da zor olacağını tahmin etmediklerini aktaran Şota Arveladze sözlerini şöyle sürdürdü: "Erken gol ve kırmızı kart bütün hazırlıklarımızı terse çevirdi. Oyuncularımın on kişi kalan takımda sergiledikleri performansdan memnunum. Maalesef sadece bizler hatalar yapmıyoruz. Oynadığımız dört maçta hakemler de çok hata yaptı. Orduspor’un üçüncü golü ofsaytmış, bu da çok acı bir olay. Sonuçta biz 2 – 0 geri kaldık, biz on kişi kaldık ve mağlubiyete biz de yardımcı olduk galiba.”