Çorlu Belediyesi Sporcuları Altınla Ödüllendirdi

Çorlu Belediyesi'nin başarılı sporcuları ödüllendirme uygulaması bu yıl da devam ettirildi.

Belediye meclisinin aldığı karar uyarınca ulusal ve uluslar arası yarışmalarda gerek bireysel gerekse takım halinde derece elde eden sporcular altınla ödüllendiriliyor. Bu kapsamda bu yıl başarılı sporculara piyasa değeri 108 bin TL olan 250'ye yakın altın dağıtıldı. Çorlu Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali'nin açılış kokteyli ve başarılı sporcuların ödüllendirilmesi töreni gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen festival kokteyli ve ödül törenine Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü ve Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tolga Çemrek katıldılar.

Festivallerin insanları bir araya getiren önemli organizasyonlar olduğunu dile getiren Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, düzenlenen etkinlikten ötürü Çorlu Belediyesini kutladığını ifade etti.

Ödül töreninde bir konuşma gerçekleştiren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediyesi'nin spora ve sporcuya verdiği desteği arttırarak devam ettireceğini söyledi.

Belediye meclisinin aldığı kararla her yıl sporcuları teşvik etmek maksadıyla başarılı olanları ödüllendirdiklerini belirten Baysan, bu uygulamayı da sürdüreceklerini söyledi.

Ödül alacak olan sporcular ve ailelerinin de katıldığı ödül töreninde Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Tekirdağ Milletvekilleri; Emre Köprülü ve Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediyesi Eski Başkanı Seyfettin Meriç, CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Gök, başarılı takım ve sporcuların ödüllerini takdim ettiler .

Kaynak: İHA