Antrenör Bektaş: Beşiktaş Karşısında İstemediğimiz Mağlubiyet Aldık

Sanica Boru Antrenörü Bayram Bektaş, Beşiktaş karşısında hiç istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.


Takımın teknik direktörü Bülent Uygun, soyunma odasına giderken başına aldığı darbe nedeniyle toplantıya katılmayınca antrenör Bayram Bektaş katıldı.

Antrenör Bektaş, "İlk yarı iyi oynamamıza rağmen berabere bitti. Milli maç arasını iyi değerlendirdik. Rakibin en etkili oyuncusu Fernandes ve duran toplara önlem almak istedik. Bunları çalışmamıza rağmen gol yedik. Kendi hatamızdan ikinci golü kalemizde gördük. Üçüncü golü de kontraya çıkarken kaptırılan toptan yedik. Hiç istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. İlerleyen haftalarda bunu telafi etmak istiyoruz. Hala kendi sahamız ve seyircimiz önünde maça çıkamadık. Bursaspor maçıyla çıkışıa geçmek istiyoruz." dedi.

Basın toplantısına katılan Orhan Ak da "İki haftadır bu maça iyi çalışıyorduk. Bu maçtan umutluyduk. Maalasef istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Rakibin zaaflarını biliyorduk. İlk yarı iyi geçti. İkinci yarı maça fena başlamadık. Maalesef Beşiktaş'ın en önemli yan toplardan iki gol buldu. Maçın kırılma noktası buydu." diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, bir an önce toparlanıp takımı iyi yere getirmek istediklerini kaydetti.

Toplantıya katılan Murat Kayalı da, Beşiktaş'a karşı kaybettileri için üzgün olduklarını dile getirdi. Genç oyuncu, "Lig uzun bir maraton. Toparlamak bizim elimizde. Takımı kümede bırakacağız." diye konuştu.