Adanaspor İle Bucaspor Puanları Paylaştı

PTT 1. Lig’de ‘zirve mücadelesi’ veren iki takımın puan savaşında gol sesi çıkmadı.

Adanaspor, sahasında konuk ettiği Bucaspor ile golsüz berabere kalarak, son 3 haftada 4 puan kaybetti.

Toros Kaplanı’nın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izlediği müsabaka sonrasında ‘Basın Odası’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Levent Eriş, deplasmanda 1-0 kazanılan Ankaragücü karşılaşmasının ardından, kendi sahalarında oynadıkları Buca maçından da galip gelmeyi çok istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını dile getirdi. Eriş, “Kazanmayı arzuladık. Karşımızda genç oyunculardan kurulu kaliteli bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Çok talihsizlikler ile müsabakaya başladık. Ne yazık ki, sakatlıklar nedeniyle istediğimiz gibi bir kadroyu sahaya süremedik. Bunun yanında oyuna istediğimiz müdahalede de bulunamadık” dedi.

“BU SICAK HAVADA YİNE DE İYİ MÜCADELE ETTİK”

Her ne kadar oyunun genelinde topa hakim olan tarafmış görünmelerine rağmen, rakiplerinin de yakaladığı kontrataklar olduğuna dikkat çeken Eriş, Her Şeye Rağmen kazanmayı çok arzuladıklarını, özellikle de oyunun sonunda yakaladıkları penaltıyı gole çevirmeleri halinde her şeyin çok daha farklı olabileceğini dile getirdi. “11 kişinin defans yapan bir Bucaspor takımı vardı karşımızda” diyen Eriş, açıklamasını da şöyle sürdürdü; “3 puanı alan taraf olabilirdik ama olmadı. Bu sıcak havada, nem oranının hakikaten çok yüksek olduğu bir ortamda oyuncularımın verdiği mücadeleye teşekkür ediyorum.”

“KAZANMAK BİZİM İÇİN ÇOK ŞIK OLURDU AMA OLMADI”

Karşılarında sadece kalesini savunan, kontrataklar ile gol atmayı düşünen bir Bucaspor olduğu yorumunda bulunan Eriş, “Böylesi bir takıma karşı oyunu geniş alanda oynamaya çalıştığımız gibi baskıyı kurup, mutlak gol pozisyonlarına girdik ama bu sıcakta ancak bu kadar oluyor. Buca maçına kazanılmış bir puan olarak bakıyorum. Ligde 3. hafta geride kaldı ve 3 haftalık maratonda kalemizde gol görmeden yolumuza devam ediyoruz. Tabi ki, kazanmak bizim için çok şık olurdu ama olmadı” ifadesini kullandı.

“RAKİP KALEDE İSTEDİĞİMİZİ ELDE EDEMEDİK”

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Adanaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini, kontrataklar ile rakip kalede gol ararken, uzaktan şutlar ile de tehlikeli olmaya çalıştıklarını, ancak tüm bunlara rağmen istediklerini elde edemediklerini söyledi.

Karafırtınalar, maçın son bölümündeki penaltı pozisyonu hakkında çok fazla yorum yapmak istemediğini belirterek, sıcak havaya rağmen hem kendilerinin, hem de rakiplerinin sahada üst düzeyde mücadele ettiklerini vurguladı .

Kaynak: İHA