'Turunç-Cup Veteran Tenis Turnuvası'

Adana Atlıspor Kulübü'nce geleneksel olarak düzenlenen Turunç Cup 2012-2 Davetiyeli Veteran Tenis Turnuvası 6 Ekim ile 18 Kasım tarihleri arasında Wilson’un sponsorluğunda düzenlenecek.

Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi ve As Başkan Serdar Öztekin, yarışmalara, tenise gönül veren sporcuların her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi göstereceğine inandıkları bildirdi.

Öztekin, yüzlerce sporcunun katıldığı yarışmaların, Erkek Master, A, B, C, Çift erkek, Bayan master, A, B, C, çift bayan ve Mix kategorilerinde gerçekleştirileceğini ifade etti.

Modern tenis kortlarına sahip kulüp tesislerinde 6 Ekim’de başlayıp 18 Kasım’a kadar sürecek yarışmalara başvuruların devam ettiğini vurgulayan Öztekin, ilk 3 dereceye giren sporculara kupalarının yanı sıra çeşitli hediyeler verileceğini kaydetti.

Öztekin, turnuvanın artık markalaştığını belirterek, "Turnuvamıza şehrimize özel bir sembol olan 'Turunç Cup' adını verdik. İleriki yıllarda Turunç-Cup'un önce ulusal, ardından uluslararası boyutlara taşınacağına inanıyorum" diye konuştu.

Öztekin, başvuruların kulüp tesislerine şahsen ya da 0322 344 10 10 telefon numarası aranarak da yapılabileceğini sözlerine ekledi .

Kaynak: İHA