Tatvan Gençlerbirliğispor Hakan Keleş'i Transfer Etti

Bitlis’in Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele edecek tek takımı olan Tatvan Gençlerbirliğispor kulübü, uzun yıllar süper lig takımlarında top koşturan ve son olarak bu yıl Spor Toto Süper Lig’den düşen Ankaragücüspor’un yardımcı antrenörü Hakan Keleş'i transfer etti.

Tatvan Gençlerbirliğispor, maddi sıkıntılardan dolayı bir süre önce Ankaragücüspor’dan ayrılan Hakan Keleş’le 1 yıllığına opsiyonlu olarak anlaşma sağlayarak imza attırdı.21 yıl aradan sonra Tatvan'ı ve Bitlis'i Bölgesel Amatör Ligi’nde ve Türkiye kupasında temsil edecek olan Tatvan Gençlerbirliğispor kulübü, Keleş’in transferiyle başlattığı atağı, önümüzdeki günlerde süper ligden sporcular transfer edeceğini duyurdu. Konuya ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Muhsin Obalı, büyük uğraşlar sonucunda Ankaragücüspor’un yardımcı antrenörü Hakan Keleş'i transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Obalı, kulüp olarak uzun bir süredir profesyonel bir teknik direktörü arayışında olduklarını belirterek, “Sonunda arayışlarımız sonuç vererek, yıllarca süper ligde top koşturmuş Ankaragücü’den Hakan Keleş'i takımımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tatvan ve Bitlis halkının yıllardan beri hasret kaldığı futbol heyecanını halkımıza yaşatmayı hedefliyoruz. Bu transferler hep bu amaca yöneliktir. Teknik direktörün yanı sıra önümüzdeki günlerde ikisi yabancı olmak üzere 10'dan fazla futbolcu transferi gerçekleştireceğiz.Tüm halkımıza hayırlı olsun. İnşallah belirlediğimiz hedeflere ilk sezonda ulaşacağız" diye konuştu.

Bir yıllık opsiyonlu olarak Tatvan Gençlerbirliğispor’a imza atan teknik direktör Hakan Keleş ise, Tatvan Gençlerbirliğispor’un başarısı için çalışacağını ve bu başarıların elde edilmesi için takım halinde mücadele edeceklerini belirtti.

Kaynak: İHA