Spor Toto Süper Lig'in Yeni Ekibi Akhisar Belediyespor, Ligdeki İlk Mağlubiyetini 4. Haftada Aldı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Akhisar Belediyespor, ilk mağlubiyetini 4. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 4-0'lık sonuçla aldı.

Ligde ilk haftada Eskişehirspor'u 1-0 yendikten sonra Gençlerbirliği ile 0-0, Kayserispor'la da 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor, 4. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-0 yenildi.

Ligde 5 puanda kalan Akhisar Belediyespor'un rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 4. haftada puanını 7'ye çıkardı.

-İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanda kazanıyor-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ligde ikinci galibiyetini yine deplasmanda aldı.

Carvalhal'in öğrencileri ilk hafta Beşiktaş'la 1-1 berabere kaldıktan sonra 2. haftada Bursaspor'u deplasmanda 1-0 yenmiş, 3. haftada da kendi evinde Medical Park Antalyaspor'a 1-0 mağlup olmuştu.

İstanbul ekibi, ligde şimdiye kadar oynanan müsabakalarda deplasmanda 2 maçını da kazanan tek ekip oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Medical Park Antalyaspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray'la birlikte şimdiye kadar oynanan maçlarda en farklı skoru elde etti.

-Holmen ilk golünü attı-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da takımının ilk golüne imza atan Holmen, bu sezon ilk gol sevincini yaşadı. İsveçli futbolcu geçen sezon ligi 7 golle tamamlamıştı.

Takımının son 3 golünü atarak hat-trick yapan Webo, ligdeki gol sayısını 4'e çıkardı.

-İlk kez oynayanlar-

Akhisar Belediyespor'un yeni oyuncusu İbrahima Sonko, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da 3 maçlık cezasını tamamlayan Doka'nın yanı sıra Kamil Zayatte ve Taner Yalçın bu sezon ilk maçlarına çıktı.

Karşılaşma öncesinde Bingöl'de şehit olan polisler saygı duruşu yapıldı.

Muhabir: Ali Korkmaz / Buğra Ersavaş

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA