Şenol Güneş: Böyle Zor Dönemde 3 Puan Çok Önemliydi, Kazandığımız İçin Mutluyuz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, içerisinde bulundukları zor dönemde çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Güneş, 1-0 kazandıkları Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Maça başlarken rakibimiz ilk maçlarda aldığı puanlarla kendi beklentilerinin üzerinde buraya geldi,. Biz de kendi beklentimizin altında maça çıktık. Maça iyi başladık, arkasından onların oynamasına izin verince biraz oyuna ortak oldular. Ama mücadeleyi bırakmadık ve tekrar etkinliğimizi gösterdik.” dedi.

Bütün oyuncularını kazanma duygusundan dolayı kutlayan tecrübeli hoca, “Böyle zor bir dönemde 3 puan çok önemliydi, kazandığımız için mutluyuz.” ifadelerini kullandı.Tabi ki 3 maçta 4 puan Trabzonspor için başarı sayılamayacağını işaret eden Güneş, “Buna bakarak elbette eleştiri de olacaktır, ancak takımı, oyuncuyu yok saymak doğru değil. Ama onlara da alışacağız.” diye konuştu.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Takımının galibiyet golünü atan Halil Altıntop, Fenerbahçe maçından önce aldıkları bu galibiyetin ilaç gibi geldiğini söyledi.

Daha önceki kayıplarının takımda bir güvensizlik oluşturduğunu anlatan Halil, “Çok önemli 3 puan aldığımızı düşünüyorum. Fenerbahçe maçından önce bu galibiyetin ilaç gibi geldiğini düşünüyorum. Umarım takım gelecek haftalarda gerçek kalitesini ortaya koyar.” dedi.

Deneyimli futbolcu, gol sevinciyle ilgili bir soru üzerine, o an neler düşündüğünü kelimelerle anlatmanın mümkün olmadığını belirterek, “Üzüldüğüm taraf sanki bir sezon oynanmış ve bitmiş. O kadar çok eleştiri ve olumsuz şeyler ön plana çıktı. Burası Trabzonspor, herkes elinden geleni yapacak ve bundan sonra iyi yerlere geleceğiz. Biraz kırgındım, bu takımda da vardı. İnanıyorum ki önümüzdeki haftalarda istediğimiz yerlere geleceğiz.” ifadelerini kullandı.Genç futbolcu Zeki Yavru da ilk 3 hafta istedikleri sonuçları alamadıklarını hatırlatarak, “Milli maç arasını iyi değerlendirdik, çok çalıştık. Fenerbahçe maçından önce bir moral olması için bu maçı kazanmak istiyorduk ve bunu başardığımız için mutluyuz.” dedi.

Genç futbolcu, Trabzonlu bir genç olarak kendisine güvenenleri mahcup etmediği için mutlu olduğunu dile getirdi.