Kadıköy’ü Ormanlıya Taşıyan Taraftar, Aziz Yıldırım İle Tanışmak İstiyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesinde, Fenerbahçe taraftarı Ahmet Aslan'ın takımının bayrağının dalgalandığı sarı-lacivert renklerle boyanmış evi ile aynı renkleri taşıyan eşyaları görenleri şaşırtıyor.

Torunlarının bile doğuştan Fenerbahçeli olduğunu belirten Ahmet Arslan, tek isteğinin Aziz Yıldırım ile tanışmak olduğunu söyledi.

Ormanlı beldesine bağlı Sarıkaya köyünde yaşayan manav Ahmet Aslan'ın (54) çocukluğundan itibaren taraftarı olduğu Fenerbahçe'ye olan sevgisi, takımın uzun bir aradan Sonra lig şampiyonu olduğu 1995-1996 sezonundan Sonra tutkuya dönüştü. Takımın televizyondaki hiç bir maçını kaçırmayan, fırsat buldukça da stada giderek desteğini sürdüren 4 çocuk ve 6 torun sahibi Aslan, Fenerbahçe'ye sevgisini göstermek için evinin dış cephesini sarı-lacivert boyatarak, takımının amblemini yaptırmasının yanı sıra İngilizce 'This is Kadıköy. No way out' (Burası Kadıköy, çıkış yok) yazdırdı. ‘Kadıköy’ e Hoş geldiniz’ yazısının da bulunduğu evinin iç duvarlarını da takımın bayrakları, futbolcuların posterleriyle süsleyen Aslan, evini de halıdan koltukların örtüsüne, saatten bardaklara kadar Fenerbahçe amblemli ve sarı-lacivert renklerin hakim olduğu eşyalarla donatmış. Kendisine ait manav dükkânının da da Fenerbahçe bayrakları, oyuncuların posterleri ile donatan mavav Arslan, gönlünü verdiği takımın yenilmesinin ardından bir hafta boyunca arkadaşlarının dilinden kurtulamadığını ifade etti.

EN BÜYÜK HAYALİM SAYIN BAŞKANIMLA TANIŞMAK

Zonguldak’ın en fanatik taraftarı ünvanını da elinde bulunduran Ahmet Arslan, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ı çok sevdiğini, kendisine geçmiş olsun dileklerini sunduğunu eğer kabul ederse kendisi ile tanışmak istediğini söyledi.

Arslan “Aziz başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum. Onunla birlikte bende çok üzüldüm. Aziz Yıldırım başkan olduktan Sonra kulüp bambaşka bir hale geldi. Benim en büyük hayalim sayın başkanımla tanışmak. Eğer kendisi de kabul eder beni davet ederse kendisi ile tanışmak istiyorum." diye konuştu.

ALEX’E YAPILANLARI HAKSIZ BULUYORUM

Alex’ e karşı büyük bir sevgisi olan ve evinin duvarlarına astığı poster ve resimlerle bunu da kanıtlayan Ahmet Arslan, Fenerbahçe’nin yaz kampı yaptığı Topuk yaylasına kadar gittiğini ancak Alex ile görüşemediğini kaydetti.

Son günlerde meydana gelen olaylarda kaptan Alex’e haksızlık yapıldığını ifade eden Arslan “Ben Alex’ i çok seviyorum. Hatta idmanlarını seyrettim. Ancak güvenliklerin yanlış yönlendirmesiyle kendisi ile görüşemedik. Onunla resim çektirmeyi çok istiyordum. Olayların bu şekilde olmaması gerektiğini düşünüyorum. Tekrar söylüyorum Alex’in sevgisi bende bambaşkadır." diye konuştu.

GALATASARAY ŞAMPİYON OLDUĞUNDA 30 ARAÇ EVİMİN ÖNÜNE GELDİ

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın şampiyon olmasının ardından beldede ki Galatasaraylı taraftarların evinin önüne gelerek Galatasaray lehinde tezarrühat yaptığını hatırlatan Ahmet Arslan, çoğunun arkadaşı olduğu taraftarların kendisini kızdırmak için bunu yaptığını söyledi.

Arslan “Galatasaray şampiyon olduğunda evimin önüne kadar geldiler. Fenerbahçe şampiyon olduğunda ben kimsenin evinin önüne gitmedim. Sadece konvoy yaptım. Eğlenmişizdir. Bizim burada davul zurna mehtar derler. Onları tutarak eğlenmişimdir. Konvoy yapıp dolaşmışızdır. Ama onlar Fenerbahçeli olduğum için buraya kadar geldiler. Belki 25-30 araba vardı. Gerçekten o gün zor oldu. Arkadaşlarım beni kızdırmak için geliyorlar. Ben onları çok seviyorum. Benim Galatasaraylı Trabzonlu arkadaşım çoktur. Çoğu da müşterimdir. Hele Fenerbahçe yenildiğinde hiç sorma zaten. Ogün ve o hafta hep Fenerbahçe konuşulur.

TORUNLAR DA DOĞUŞTAN FENERBAHÇELİ

5 Aylık torunu ile röportaj yapan Ahmet Arslan,4 çocuğu damatlarının da Fenerbahçeli olduğunu vurguladı. Torunu Hira’nın üzerinde Fenerbahçe tulumu olduğuna dikkat çeken Arslan “Bu da doğuştan Fenerbahçeli. En Son torun bu. Bundan önceki torunlarda Fenerbahçeli. Damatta Fenerbahçeli. Benim en büyük hayalim Aziz başkanımla ve Alex’le birlikte fotoğraf çektirmek." diyerek sözlerini tamamladı.