Fatih Terim: Kolay Bir Maç Oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kendileri için zor bir maç olmadığını, karşılaşmaya iyi başladıklarını ve oyunu kontrol ettiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Medical Park Antalyaspor’u deplasmanda 4-0 mağlup eden sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim, rakibin 10 kişi kaldıktan sonra daha rahat bir oyun ortaya koyduklarını ve rahat bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Manchester maçı öncesi moral kazandıklarını ifade eden Terim, “Bu tip maçların öncesi ve sonrası hep sıkıntılıdır. Rahat geçtiğimiz için memnunum. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve Antalyaspor'a başarılar diliyorum.” dedi.

Amrabat'ın takıma adapte olmaya başladığını belirten Terim, “Birebir etkinliğini nerede kullanması gerektiğini hem çalışıyor hem de konuşuyoruz. Ama bu yeteneklerini nerede kullanacağını bilmesi çok önemli. Takım disiplinini, sistemini ve taktik anlayışını bozmaması çok önemli. Galatasaray'ın bir sistemi var. Bundan asla taviz vermiyoruz. O anlayış içerisinde Amrabat ta adapte olmaya çalışıyor. Bugün hem pas anlamında hem de defansa yardım anlamında Amrabat'tan memnunum. Sahanın en iyilerinden bir tanesiydi.” diye konuştu.

Cris'in performansını da değerlendiren Terim, oyuncunun tecrübesiyle takıma çok faydalı olacağını söyledi.

Galatasaray'ın Avrupa'ya alışık bir takım olduğuna belirten Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nin kalitesinin yüksek olduğunu ifade etti.

Şampiyonlar Ligi’nde amaçlarının guruptan çıkmak olduğunu belirten Terim, en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Sarı kırmızılı ekin yeni transferi Cris de, takım arkadaşlarını tebrik etmek istediğini söyledi.

Net bir skorla kazandıkları için mutlu olduğunu ifade eden Cris, kendisinin gol yemeden kazanmalarına daha çok sevindiğini belirtti.

Amrabat da, çok önemli bir maçtan net bir skorla ayrıldıklarını ifade etti.

Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde 3 puanla ayrılmanın önemli olduğunu söyleyen Amrabat, Şampiyonlar Ligi’nde zor bir rakibin kendilerini beklediğini kaydetti.