Bozüyükspor - Eskişehir Sağlıkspor Hazırlık Maçı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bozüyükspor, bay olduğu haftayı oynadığı hazırlık maçlarıyla değerlendiriyor.

İlk hazırlık maçını Tavşanlı A2 takımıyla oynayan lacivert beyazlı ekip, ikinci hazırlık karşılaşmasında da ise Eskişehir Sağlıkspor ile karşı karşıya geldi. Şehir stadyumunda oynanan karşılaşmayı Bozüyükspor 4-0 kazandı

İlk yarının ilk 30 dakikasında konuk takım karşısında 3-0 üstünlüğü yakalayan Bozüyükspor, biri penaltıdan olmak üzere bulduğu üç golle soyunma odasına ilk farklı üstünlük ile gitti

İkinci yarıda farkın artması beklenirken Bozüyükspor oyunu daha çok kendi sahasında kabullenerek kontra ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın Son bölümlerinde rakip takımın oyundan düşmesiyle karşılaşmada ağırlığını ortaya koyan lacivert beyazlılar, 80. dakika da skoru 4-0 yaptı. Maçta başka gol olmayınca Bozüyükspor, evinde ağırladığı Eskişehir Sağlıkspor’u 4 farklı üstünlükle mağlup etti.

Yapılan hazırlık karşılaşmaları ile takıma yeni dahil olan genç oyuncuların kondisyon ve maç eksikliklerinin giderilmeye çalışıldığı belirtildi .

Kaynak: İHA