Antalyaspor Taraftarından Kombine İsyanı

Bir grup Antalyaspor taraftarı Galatasaray maçına kombine biletleri olmasına rağmen alınmamalarına tepki gösterdi.

Tesislere gelen taraftarlar basın açıklamasının ardından olaysız dağıldı. Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda oynanan Medical Park Antalyaspor, Galatasaray karşılaşmasına kombine biletleri olmasına karşın stada giremeyen taraftarlar Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri’ne gelerek tepkilerini gösterdi. Yaklaşık 150 kişilik taraftar grubu, “Kombineli taraftar dışarıda kalmaz. Taraftar olmada takım olunmaz. Yönetim istifa” sloganları attı. Çevik Kuvvet ekipleri de tesisler önünde güvenlik önlemi aldı.

Grup adına açıklama yapan 1966 Antalyaspor Taraftarları Derneği Başkanı Yılmaz Yıldız, bu sezon takımlarına katkı vermek amacıyla iyi rakamlara kombine bilet aldıklarını kaydetti.

Bu biletleriyle Kayserispor maçına sorunsuz girdiklerini hatırlatan Yıldız, “Galatasaray maçına Antalyaspor taraftarları alınmadı. 07 Gençlik Taraftarlar Derneği ve bizim derneğimizin taraftarları stada alınmadı. Sebep olarak ise turnike kapılarının bozuk olduğu gösterildi. Kombine biletimiz olduğu halde biz bu maça giremedik. Kapının problemini taraftar mı çözecek? Hem kombine hem normal biletli yaklaşık 2 bin 500 taraftar maça giremedi. Buraya kadar yürüyerek geldik. Hiçbir yönetici çıkıp bize bir açıklama yapmıyor. Sponsor karşılığı dağıtılan biletlerin sahipleri sadece büyük maçlara geliyor. Yönetimden bir açıklama bekliyoruz “diye konuştu.

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarları Derneği Başkanı Derhan Doğan, Antalyaspor sevdalısı olduklarını belirterek, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Bir süre daha slogan atan grup olaysız dağıldı .

Kaynak: İHA