Antalya Cup Başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Basketbol Kulübü tarafından bu yıl ilki düzenlenecek Antalya Cup Turnuvası’nda takımlar ve fikstür belli oldu.

18-20 Eylül tarihleri arasında Atatürk Spor Salon’unda oynanacak turnuvaya Antalya Büyükşehir Belediyesi, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İçel Büyükşehir Belediyesi ve Erdemir spor kulüpleri katılacak. Antalya Büyükşehir Belediye Basketbol Kulübü tarafından bu yıl ilkli düzenlenecek Antalya Cup’ta geri sayım başladı.

18-20 Eylül tarihleri arasında Atatürk Spor Salon’unda oynanacak turnuvaya Antalya Büyükşehir Belediyesi, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İçel Büyükşehir Belediyesi ve Erdemir spor kulüpleri katılacak. Dört takımın mücadele edeceği ve lig usulü oynanacak karşılaşmalarda ilk sırayı alan takım turnuvada şampiyon olacak.

Turnuvada ayrıca Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu sene ilk kez kendi seyircisi önüne çıkacak. Takımlar, sezon öncesi en Son provalarını yapma imkanını bulacak.

TURNUVA MERSİN BŞB - ERDEMİR MAÇI İLE BAŞLIYOR

Antalya Cup, 18 Eylül Salı günü saat 17.00’de, İçel BŞB., Erdemir maçı ile başlayacak. Ardından saat 19.30’da Antalya BŞB. ile Royal Halı Gaziantep BŞB. karşılaşacak.

19 Eylül Çarşamba günü ise saat 17.00’de Royal Halı Gaziantep BŞB., Erdemir ile karşılaşırken, 19.30’da Antalya BŞB., İçel BŞB. ile mücadele edecek. Turnuvanın Son günü 20 Eylül Perşembe ise saat 15.00’de İçel BŞB., Royal Halı Gaziantep BŞB., saat 18.00’de ise Antalya BŞB., Erdemir ile karşı karşıya gelecek .

Kaynak: İHA