Altay - İnegölspor Maçının Ardından

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Altay'ın Teknik Direktörü Beyhan Çalışkan, İnegölspor maçı sonrası iyi bir futbol sergilediklerini fakat maçın kendileri açısından zor geçtiğini söyledi.

Çalışkan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, “Bugün oldukça zor bir maç oynadık. Sıcak hava sahadaki oyun planımızı çok etkiledi. 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Oyuncularımızın yüksek performansı bizi tatmin etti. Onları sahadaki istekli oyuncuları için tebrik ediyorum. Golcü oyuncumuz Abdulkadir’i attığı gol için ve kalecimiz Ali’yi de gol yemediği için ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

Kaleci Ali Şaşal Vural, “Kurtuluş mücadelemizde gerçekten çok iyi işler gerçekleştiriyoruz. Havanın sıcak olması sahadaki performansımızı oldukça fazla etkiledi. Sahadaki bazı isteksizliklerimizin nedeni de buydu” açıklamasında bulundu.

Golcü oyuncu Abdülkadir Kuzey, “2’de 2 yaptığımız için bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi burada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Takım içinde birlikte beraberlik yakalandı” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA