Adıyaman 1. Amatör Kümede Gruplar Belli Oldu

Adıyaman Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) tarafından yapılan toplantı sonucunda 2012-2013 Adıyaman 1. Amatör kümede gruplar belli oldu.

20 Takımın mücadele edeceği 1. Amatör futbol liginde takımlar A ve B grupları olmak üzere 2 grupta mücadele edecek.

ASKF binasında gerçekleştirilen kura çekimine ASKF Başkanı Cenap Taşkın, İl temsilcisi Ali Çelik ve kulüp temsilcileri katıldı.

Yapılacak olan maçların 3 Ekim Çarşamba günü başlayacağı öğrenilirken, konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ASKF Başkanı Cenap Taşkın, “Adıyaman merkez ve ilçeleri olmak üzere 20 tane kulübümüz var. Bu kulüplerimizden A ve B gurubu olmak üzere iki gruba ayırıyoruz. Sezon öncesi bütün kulüplerimize çekeceğimiz fikstür hayırlı uğurlu olsun.inşallah centilmenlik içerisinde güzel bir şekilde bu sezonu yaşamak için hep beraber elle verip sezonumuzu güzel bir şekilde kapatmaya çalışacağız” dedi.

Yapılan fikstür çekiminde A Grubuna, Besni Spor, Besni Belediye Spor , İl Özel İdare, Şambayat, Boyder Spor, Sarıharman, Şambayat Spor, Gölbaşı Spor, Eskisaray Spor, Aydın Spor, Fatih Gençlik Spor. B Grubuna ise, Petrol Spor, Kahta Belediye, Kahta Spor, Samsat Spor, Gerger Spor, Boztepe Spor, Gençlik Spor, Gap Spor, Yaman Spor, Fırat Spor seçildi .

Kaynak: İHA