Yeni Çanspor'a Malzeme Yardımı

Çanakkale Süper Amatör Lig takımlarından Yeni Çanspor'a Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu tarafından malzeme yardımında bulunuldu.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Yeni Çanspor'a bugüne kadar 20 bin liralık malzeme yardımı yaparken, sahanın çimlenmesiyle soyunma odalarının yapımı ve tribün yenilemesi için de desteğini esirgemedi. Yeni Çanspor Kulübü Başkanı Kemal Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Kuzu'yu makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Kulüp Başkanı Yüksel, “Bu yıl belediye başkanımız malzeme konusunda çok yardımcı oldu. Yeni Çanspor'umuza yaklaşık 20 milyar liralık bir katkısı oldu. Ayrıca saha bakımı konusunda da yardımları var. Çimlerimiz yenilendi. Soyunma odaları ve Şeref Tribünü konusunda da çok yardımları oldu. Lokalimizin yanında boş bir yerimiz vardı. Başkanımız onun da sözünü verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Kuzu da, “Yeni Çanspor Çan'da yaşayan herkes için önemli. Çan Belediyesi'nin her anlamda destek olacağı bir kulüp. Stadı kullanmıştık, biliyorsunuz, güreşlerde orada bir hasar oluştu. Onun telafisi yönünde çimlendirme çalışmalarını yaptık. Şu anda normal maçlara hazır hale geldi. Yine Yeni Çanspor'a tahsis ettiğimiz lokal vardı. Onun yanında bir alan daha var. Bu yere ihtiyaçları olduğunu söylediler. İnşallah orasını da Yeni Çanspor'a tahsis edeceğiz. Böylelikle orada hem lokal, hem de futbolcuların kullanacağı bir alan oluşacak. Soyunma odalarıyla ilgili şunu söyleyebilirim. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden buraya ayrılan ciddi bir ödenek var. İnşallah onun ihalesi de yapılacak. Böylelikle hem soyunma odaları hem de şeref tribünü Çan'a kazandırılmış olacak. Son olarak da bugün Çan Belediyesi olarak malzeme yardımında bulunduk. Bu da Yeni Çanspor'a sahip çıktığımızın bir göstergesi” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA