Önce Spor, Sonra Çorba

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın hafta sonlarında düzenli olarak yaptığı sabah sporu renkli görüntülere sahne oluyor.

Osmangazi Belediyesi tarafından hizmete açılan Yeni karaman Mahallesi Ziraat Parkı’ndaki sabah sporu, 900 metre uzunluğundaki yürüyüş parkurunda başlayıp, 5 turluk yürüyüşün ardından kültür-fizik hareketleri ile Son buldu. Temiz ve yemyeşil doğası, yürüyüş parkuru ve fitnes aletleri ile, vatandaşlara Son derece keyifli bir spor yapma imkanı sunan Ziraat Parkındaki sabah sporu, 7’den 70’e vatandaşların katıldığı bir etkinlik. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın her hafta vatandaşlarla buluşup spor yaptığı Ziraat Parkı’na gelen Olay Gazetesi köşe yazarı Yusuf Kayışoğlu, Bursaspor’un tribün liderlerinden Selim Kurtulan ve Bursasporlu taraftarlar, belediye bürokratları ile vatandaşlar, 5 turluk hafif tempolu yürüyüşün ardından kültür fizik hareketleri yaptı.

Sabah sporunun ardından parktaki banklara oturup belediye tarafından hazırlatılıp ikram edilen çorbadan afiyetle içip sabah sporunu tamamladılar. Başkan Dündar, sabah sporuna katılıp birlikte çorba içtiği vatandaşlarla bir süre sohbet etti .

Kaynak: İHA