Ronaldo ile Anzi’de buluşabiliriz

Real Madrid’den ayrılıp Rusya’nın Anzhi takımına transfer olan Lassana Diarra, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Rus medyasına ilk röportajını veren Fransız oyuncu, geçtiğimiz hafta mutsuz olduğunu açıklayan Portekizli yıldız Ronaldo konusuna esprili bir dille yaklaştı ve 'Belki bir gün onunla Anzhi 'de buluşuruz ' ifadelerini kullandı.

Soğuk havanın kendisi için problem olmadığını ifade eden yıldız futbolcu, 'Bunun büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum. Soğuk beni korkutmuyor. Real Madrid forması giyerken CSKA Moskova ile -20 derecede top oynadığım oldu ' dedi.

Rusya 'daki derbi maçları hakkında bilgisi olup olmadığı ile ilgili soruya, 'Ben Moskova'da büyük derbi olduğunu duydum. CSKA Moskova ve Dinamo Moskova ' yanıtını verdi.

Rus futbolu hakkında düşüncelerini dile getiren Diarra, Rus futbolunun Avrupa 'da önemli aşamalar kaydettiğini ifade etti ve Arshavin, Pavlyuchenko ve Dzagoev gibi futbolcuların Avrupa'da bilinmekte olduğunu söyledi.

Real Madrid 'ten ayrılması ile ilgili konuşan Diarra, 'Ayrılırken herhangi bir vedalaşma olmadı, takım arkadaşlarıma ve Mourinho 'ya sarıldım. Mourinho bana hızla büyüyen bir kulübe geldiğimi ve bunun çok iyi olduğunu söyledi. Ayrılırken ağlamadım çünkü bu benim kariyerimdeki ilk ayrılışım değildi. Biliyorum biz birgün tekrar buluşacağız ama Şampiyonlar Liginde rakip olarak ' ifadelerini kullandı.

Anzhi Makhachkala 'ya gitmekten korkup korkmadığı yönünde gelen soruya Diarra, 'Hiç gitmedim. Sadece internetten bazı bilgiler edindim. Bu bilgiler bölgedeki durumun iyi olmadığını söylüyor ve silahlı çatışmaların olduğunu duydum. Anzhi 'deki görevimiz Dağıstan sakinlerine mutluluk getirmek ' diyerek yanıt verdi.