Kıymaz ve Silin, Adıyamanlıları Tribünlere Bekliyor

Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden Adıyamanspor bu hafta Sivas 4 Eylül Belediyespor’la yapacağı maçla seyircisi ile buluşacak.

Adıyamanspor Basın Sözcüsü Zeynel Abidin Kıymaz taraftarlara ve Adıyamanlılara çağrıda bulunarak futbola ve genç takıma sahip çıkma adına tribünde yerlerini alarak Adıyamanspor’a destek olmalarını istedi. Kıymaz, “Yaş ortalaması 19 olan çok koşan güzel futbol oynayan bir Adıyamanspor var. Adıyaman’ın gelecek 3 yıllık takımının iskeletini oluşturacak bu genç oyunculara sporculara kent olarak sahip çıkıp desteklememiz lazım. Pazar günü bütün Adıyamanlıları takımlarını izlemeye davet ediyorum” dedi.

Öte yandan hafta başından bu yana Sivas 4 Eylül Belediyespor maçının hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren sarı yeşilli takım olan Adıyamanspor dünkü idmanını Atatürk Stadında yaptı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adıyamanspor Teknik Direktörü Ramazan Silin ise, “Çocuklar saha alanına alışmalarını hem de saha atmosferini görmelerini istedik. Yarında burada çalışacağız. Cumartesi günü de kamp programıyla Sivas 4 Eylül Belediyespor maçına hazırlanıyoruz. İnşallah kazanmak adına ne gerekiyorsa yapacağız. Sivas 4 Eylül Belediyespor, şampiyonluğa oynayan ve ciddi bir para harcayan Batman Petrolspor takımını kendi sahasında net bir skorla yendi. Ama onları yendiler diye bizi de burada yenecekler diye bir kaide yok. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Seyircimizin desteğiyle de inşallah hafta sonu 3 puanı alan taraf biz olacağız. Herkesi tribünlere bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA