Kahramanlı: Birlik Beraberlik ve Kardeşliğe Katkıda Bulunuyoruz

İçel İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, takımın ketteki birlik beraberlik ve kardeşliğe önemli katkılarının olduğunu söyledi.

Başkan Kahramanlı ve yönetim kurulu üyeleri Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İçel Şube Başkanı Servet Özkaya’yı ziyaret etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kahramanlı, yaptıkları çalışmalar sonucu önce Bank Asya 1. Ligi’ne ardından da Süper Lig’e çıkardıklarını hatırlattı. Buralara gelirken gecelerini gündüzlerine kattıklarını anlatan Kahramanlı, “Dışarıdan bakıldığında İçel’in hep olumsuz yönleri görünüyordu. Bu görüntüyü değiştirdik. İçel'de kardeşliğe, birlik ve beraberliğe katkıda bulunuyoruz. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz ve olumlu tepkiler alıyoruz. Stadın İçel'e yakışmayan bir görüntüsü vardı, şimdi ise seyircisiyle, ışıklandırmasıyla, salonuyla şehirle bütünleşen bir stat var. Bunların hepsini kendi imkanlarımızla yaptık.” şeklinde konuştu.

Tesisleşmeye olan ihtiyaçlarına vurgu yapan Kahramanlı şöyle devam etti: “Bu ihtiyacımızın karşılanması noktasında MÜSİAD’ın öncülük etmesi lazım. Kendi altyapımızda iyi oyuncular yetiştirip transfer etmeliyiz. Bu konuda MÜSİAD’dan destek istiyoruz.” Ziyaret sonunda spora katkılarından dolayı Kahramanlı’ya teşekkür eden Özkaya, "İçel İdmanyurdu şehrimizin takımı, herkesin taşın altına elini koyması gerekir. Geçen yıl tüm üyelerimizi kombine bilet satışlarına destek olmaları için tek tek arandık. Bu yıl da benzeri bir çalışma yapabiliriz.” diye konuştu.