Ali Dürüst: Recep Niyaz Söz Konusu Değil

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Fenerbahçeli genç oyuncu Recep Niyaz ile ilgilendikleri yönündeki iddiaların sorulması üzerine, "Yok yok öyle bir şey, söz konusu değil.'' dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın Medical Park Antalyaspor'a konuk olacak Galatasaray Antalya'ya gitti.
Sarı-kırmızılı ekip, THY'nin tarifeli seferiyle Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket etti. Futbolculara yoğun ilgi gösteren taraftarlar, Sarı-kırmızılı ekiple fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.Kafileyle birlikte Antalya'ya giden Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Antalya maçının önemli bir deplasman olduğunu, Antalya’nın bu senenin parlayan yıldızı olduğunu söyledi.

Dürüst, Zor bir deplasman olduğunu, galip gelmek için yola çıktıklarını ifade etti.

Cezalı olmasına rağmen kafileye dahil edilen Engin Baytar hakkında da konuşan Dürüst, ''Takımın oyuncusu. Takımla hep beraber olmak lazım. Bugün yerini alamıyor ama hazır olması lazım. Moral olarak ben ve arkadaşlarım yanındaydık.'' diye konuştu.

Maç kadrosuna alınmayan Milan Baros'un hatırlatılması üzerine ''Baros bizim oyuncumuz. Hazır olduğu vakit hocamız gerekiyorsa ona yer verecektir. Şu anda hocalarla birlikte idman programına devam ediyor.'' ifadelerini kullandı. Milli futbolcular Selçuk İnan ve Hamit Altıntop ile ilgili sorulan bir soruyu ise Ali Dürüst, ''Selçuk ve Hamit bizim önemli oyuncularımız. Galatasaray'a gelmeden evvel milli olmuşlardı. Bu oyunculara sahip çıkmak lazım. Özellikle saha içindeki arkadaşlar da birbirlerine davranırken yanlış anlamalara mahal vermemeliler.'' diye yanıtladı. Dürüst ayrıca, Fenerbahçe'den genç oyuncu Recep Niyaz'ın transferiyle ilgili yöneltilen bir soruya ise, "Yok yok öyle bir şey, söz konusu değil.'' diye cevap verdi .