Samsunspor’un 3 Puan Hesabı

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, İstanbul’dan puanla döneceklerini iddia etti.

PTT 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kartalspor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde sürdürüyor. Cumartesi günü İstanbul’da karşılaşacakları Kartalspor maçının hazırlıklarına koşuyla başlayan kırmızı-beyazlı takımda oyuncuların moralli ve istekli olduğu görüldü

Kartalspor maçını değerlendiren teknik direktörü Erhan Altın, milli takım maçları arasında çok iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirtti.

Altın, “Artık Kartalspor maçına konsantre olduk. Kartalspor bu ligin çok iyi organize olmuş ve uzun süredir bir arada oynayan kadroya sahip. Hocalarının verdiklerini sağlıklı bir şekilde sahaya yansıtıyorlar. Biz de bunları bildiğimiz için çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık. Kartalspor’un avantaj ve dezavantaj yönlerini değerlendirip oradan gereken puanı alıp geleceğiz” dedi.

Bugünü tek idmanla tamamlayacak olan Samsunspor, akşam saat 20.00’de havayolu ile İstanbul’a hareket edecek. Bursaspor’dayken 3 maç ceza alan Ahmet Arı da takımdaki yerini alacak. Ayrıca Samsunspor’un genç oyuncusu Canberk Aydın, U19 Milli Takımı’na çağrıldı. Canberk, 27-29 Eylül tarihleri arasında Moldovya’da, Moldovya U19 Milli Takımı ile yapılacak olan özel maçta forma giyecek .

Kaynak: İHA