Nazilli Belediyespor’da Orta Saha Alarmı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da, Tepecikspor karşılaşmasının 9. dakikasında dizi dönen başarılı orta saha oyuncusu Ali Setirekli’nin çekilen MR’ının ardından sol ayak çapraz bağlarının koptuğu öğrenildi.

Ali Setirekli’nin sakatlanması ile orta sahası alarm verirken, Kulüp menajeri Orhan İbiş ise merak edilecek bir şey olmadığını söyledi.

Nazilli Belediyespor Genel Menajeri Orhan İbiş ile birlikte dün İzmir’de ünlü ortopedist Bülent Zeren’e muayene olan Ali Setirekli’nin ameliyat olması için gün alındı. 10 günlük güçlendirme programı verilen Ali Setirekli’nin bu süreçte dizini ameliyata hazır hale getirmesi istendi. 6 aylık bir süreç içerisinde ameliyat ve fizik tedavi göreceği öğrenilen Ali Setirekli’nin Mart ayından sonra sahalara dönebileceği belirtildi.HERKESİN ALTERNATİFİ VARAli’nin Nazilli Belediye için önemli bir oyuncu olduğunu hatırlatan Kulüp Menajeri Orhan İbiş; “Orta sahamızın önemli oyuncularından Ali’nin sezonun ilk maçında sakatlanması bizleri ve kendisini çok üzdü. Kendisi başarılı bir orta saha oyuncusuydu. Kendisine tedavi sürecinde ve sonrasında yalnız bırakmayacağız. Sağlığına biran önce kavuşup sahalara dönmesini temenni ediyoruz. Şuan orta sahamızda bir eksiğimiz yok. Furkan İlker Baştan, Mehmet Taş, Mehmet Ersavaş, Hüseyin Demir ve Mustafa Acar var. Orta saha sıkıntısı yaşamayacağımıza inanıyorum. Her mevkiimizdeki futbolcuların en az ilk 11 oynayan futbolcumuz kalitesinde alternatifi var. Zaten Nazilli Belediyespor’da kimse ilk 11’in vazgeçilmesi değildir. Formayı kim hak ederse o ilk 11’de görevini alır” dedi.

Kaynak: İHA