Kaymakam Demir'den Ünyespor’a ‘Tatlı’ Ziyaret

Spor toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ünyespor, hafta sonu sahasında oynayacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Şehir stadında yapılan antrenmanı izleyen Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, futbolculara baklava ikram etti. Ünye İlçe Şehir Stadyumu’nda yapılan antrenman sırasında takıma moral vermek amacıyla Kaymakam Mustafa Demir ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, takıma zor zamanda sahip çıkıldığını söyleyerek, “Bu sıkışık ve zor zamanda büyük özveri ve fedakarlık göstererek elinizi taşın altına koydunuz, takımı omuzladınız. Ondan dolayı bu fedakarlığınız, cesaretiniz ve kararlılığınız her türlü katkının üzerinde. Bizler ise çam sakızı çoban armağanı sizlere hediye getirdik arkadaşlarımızla ve birer baklava vermek istedik. Ben hepinize başarılar diliyorum. Bize düşen görev de tribünden sizleri desteklemek. Pazar günü biz de burada olacağız ve tribünde yerimizi alacağız” dedi.

Kaymakam Mustafa Demir’in ardından antrenmana gelerek takımla sohbet eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise takımın her zaman yanında olduğunu belirterek, “Bütün Ünye sizlere güveniyor ve bizler de sizlerin yanındayız” diye konuştu.

Yapılan ziyaretten dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, “Başta sayın kaymakamımıza ve belediye başkanımıza, şehrin dinamiklerini harekete geçirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Öyle ki, kaymakamımız izindeydi ve döner dönmez ilk bizleri ziyaret etti. Belediye başkanımızda başından beri bizimle beraber. Ben Ünyeli tüm hemşerilerimizi pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda oynayacağımız Sakaryaspor maçına davet ediyorum” şeklinde konuştu .

Kaynak: İHA