Gençlikspor, Spor Toto 3. Lig'i Hedefliyor

Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, profesyonel lig hasretine son vermek istiyor.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor hem kendi tarihinde ilk defa Spor Toto 3. Lig'e yükselmeyi hedefliyor hem de Bayburt'un 11 yıllık profesyonel lig hasretine Son vermeyi amaçlıyor.

Sezon açılışını ''3. Lig'' parolasıyla başlatan ve oturmuş kadro yapısını yeni transferlerle güçlendiren Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, Bayburt'ta kamp çalışmalarına devam ediyor.

Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak ve İl Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, takımın çalışmalarını takip etmek adına ziyaret ettikleri kampta futbolculara tatlı ikram ederek, başarılar dilediler.

Antrenör Şükrü Kayalı, Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor'un Bayburt'taki amatör takımlardan biri olduğunu ve Son yıllarda iyi bir taraftar kitlesinin bulunduğunu belirterek, ''Kendimizi henüz başarılı olarak görmüyoruz. Çünkü hedefimize henüz ulaşmadık. Profesyonel lige susamış Bayburt'ta hedefimize mutlaka ulaşacağız. Tüm Bayburt halkı bayrakları hazırlasın, hedefimiz büyük. Bayburt, profesyonel takımına bizimle kavuşacak'' dedi.

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan / Selçuk Kılıç

Yayıncı: MUrat Kaban

Kaynak: AA