Aydın Yılmaz: Yükselen Performansımı Sürdürmek İstiyorum

Galatasaraylı futbolcu Aydın Yılmaz, bu sezonki performansını yeterli görmediğini ve yükselen grafiğini sürdürmeyi amaçladığını söyledi.

Aydın Yılmaz, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bu sabah gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yılmaz, bu sezonki performansı hakkında, ''Yeterince iyi değilim. Her zaman eksik bir şeyler olacak. Ancak yükselen grafiğimi sürdürmek istiyorum.'' ifadelerini kullandı.Deplasmanda oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçının önemine vurgu yapan Aydın Yılmaz, "Milli takım maçları sebebiyle lige verilen arayı iyi değerlendirmeye çalıştık. Bazı oyuncu arkadaşlarımız yoktu; ama iyi çalıştık. Deplasmanda oynayacağımız maç çok önemli. Bu karşılaşmaya iyi hazırlandık üç puanla ayrılmak istiyoruz. Maçla ilgili endişemiz yok." şeklinde konuştu.

Gelecek hafta içinde Manchester United ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı hakkında da sarı - kırmızılı futbolcu, "Şampiyonlar Ligi ayrı bir kulvar. Orada da başarılı olmak istiyoruz. Güçlü rakiplerle karşı karşıya geleceğiz. Elimizden gelen mücadeleyi verip amacımıza ulaşmayı hedefliyoruz.'' diye konuştu.