Akhisarspor'da Hazırlıklar Sürüyor

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, kendi evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde devam ediyor.

16 Eylül 2012 Pazar günü saat 20.30 da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak 4. hafta karşılaşmasını Antalya bölgesinden Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Yardımcılar ise İstanbul bölgesinden Serkan Ok ve Bursa bölgesinden Ali Saygın Ögel görev yapacak.

Öte yandan İstanbul maçına sıkı çalışmalar ile devam eden Akhisar Belediyespor teknik heyeti golcülere özel idman yaptırmaya başladı.

BİLETLER AYNI TARİFE

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının bilet fiyatları konusunda yönetimin, sezon öncesi Anadolu kulüpleriyle oynanacak maçlar için belirlediği bedeller geçerli olacak. Buna göre yönetim Spil Kale Arkası ve misafir takım için ayrılacak Gediz kale arkası için biletleri 10 liradan satışa sunacak. Arıca, VIP A 50, VIP B 40, VIP C 35, VIP D 30, Kapalı C Tribün 25, Tarzan Kapalı Tribün ise 15 TL’den satılacak. MANİSA’DA KOMBİNE KART SATIŞI BAŞLADI Bu arada Akhisarspor Yönetimi, Manisa merkez bölgeden gelen istekler doğrultusunda Kombine Kart satışlarını başlattı. Manisa’da Magneisa Alışveriş Merkezi içerisinde faaliyet gösteren Köfteci Ramiz işletmesinde Akhisarspor sezonluk Kombine Kart satışlarının yapıldığı bildirildi.

AKİGOLAR SÜPER LİG’DE İLK KEZ YEŞİL-SİYAH ÇİZGİLİ FORMA İLE SAHAYA ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

Akhisarspor Yönetimi, maçı yönetecek hakem tarafından herhangi bir sorun olmaması dahilinde, tarihinde ilk kez mücadele etme hakkı kazandığı Süper Lig’de 3 hafta sonra yeşil-siyah çizgili forma ile sahaya çıkmaya hazırlanıyor .

Kaynak: İHA