Bursasporlu Bir Grup Taraftardan Yönetime Tepki

Bursasporlu taraftarlar, kulüp yönetimine başta transfer olmak üzere çeşitli konularda tepki gösterdi.

' 'Maraton Platformu Kongre Üyeleri'' adına Kültürpark'ta toplanan bir grup Bursaspor taraftarı, basın açıklaması yaparak, yeşil-beyazlı kulübün yönetimini eleştirdi.

Grup adına konuşan Fatih Vardar, Bursaspor'un iyi yönetilmediğini iddia ederek, 50. yıl arefesinde bulunan kulüpte ''Yöneticilerin birbirlerinin kuyusunu kazdığını'', hatta birbirlerine karşı ''İktidar savaşı'' verdiklerini öne sürdü.

Vardar, transferdeki başarısızlığı konuşmak için Vakıfköy Tesisleri'ne gittiklerini belirterek, ''Yönetici Erkan Kamat'a bu konuyu sormamız üzerine, kendisini savunmak adına suçu başkasına attı. 'Fernandes'i transfer etmezsem istifa edeceğim' şeklinde ifadeler kullanan ama sözünü yerine getiremeyen zihniyetlerin koltuk ve reklam sevdası uğruna hala bu kulübü yönetmesine daha ne kadar katlanacaksınız-'' diye sordu.

Kombine ve bilet fiyatları belirlenirken taraftarın gerçeklerinin dikkate alınmadığını öne süren Vardar, yönetime ''2010'daki şampiyonluğu daha büyük başarılara dönüştürecek anlayışa sahip olunmadığı'' eleştirisini yöneltti.

Muhabir: Cem Şan / Musa Samur

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA