Nurullah Sağlam: Fenerbahçe İçin Özel Tedbirler Almıyoruz

Spor Toto Süper Lig takımlarından İçel İdmanyurdu, hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenmana, gribal enfeksiyon geçiren Yattara ile milli takım kadrolarında bulunan Ben Yahia ile kaleciler Cengiz Biçer ve İbrahim Sehiç katılmadı. Teknik Direktör Sağlam, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduğuna dikkat çekti. Rakiplerinin ligde yukarılarda kalabilmek için sahaya mutlak galibiyet düşüncesiyle çıkacağını bildiklerini anlatan Sağlam, şimdiye kadar hiçbir takım için özel bir tedbir almadığını söyledi.

Bu nedenle Fenerbahçe için de böyle bir şey düşünmediklerini ifade eden Sağlam, “Fakat takım olarak ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Özellikle o gün hanımefendilerden oluşan bir topluluk önüne çıkacağız. Amacımız onlara güzel bir futbol ziyafeti çekmek.'' diye konuştu.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman ile futbolcu Alex arasında yaşanan huzursuzluğun kendileri için bir avantaj olup olmayacağı'' yönündeki soruyu cevaplandıran Sağlam ''Tabi ki bunu bir avantaj olarak görmüyoruz. İnsan istiyor ki, böyle sorunlar hiç yaşanmasın. Özellikle antrenör ve oyuncu arasında! Fenerbahçe'deki en son adam, bizim en çok istediğimiz adamlardan biri olabiliyor. Şu anda hiç 18'e giremeyen bazı oyunculara bile talip olduk ama kadromuza katamadık bile. Dolayısıyla Fenerbahçe'de kim oynarsa oynasın, o gün sahaya çıktığında, iyi olduğunda belki de maç kurtarabilecek kadar iyi oynayacaktır.'' şeklinde konuştu.

Yattara'nın gribal enfeksiyona yakalandığını ifade eden Sağlam, Ömer Aysan ve Mustafa Sarp'ın da hafif rahatsızlıkları bulunduğunu kaydetti .