Mersin İdman Yurdu'nda Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından İçel İdman Yurdu'nda, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe maçı hazırlıkları sürüyor.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde devam eden çalışmalara, gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Yattara'nın dışında tüm futbolcular katıldı.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Fenerbahçe için özel bir tedbir almayı düşünmediklerini söyledi.

Şu ana kadar hiçbir takım için özel bir tedbir almadıklarını, Fenerbahçe için de böyle bir şey düşünmediklerini vurgulayan Sağlam, "Ama bütün takım olarak ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Fenerbahçe, gerçekten iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Onlar da özellikle tabi yukarılarda kalabilmek adına mutlak galibiyet düşüncesi ile sahaya çıkacaklar. Özellikle biz de o gün hanımefendilerden oluşan bir topluluk önüne çıkacağız. Biz hanımefendilere güzel bir futbol ziyafeti çekmeye çalışacağız" dedi.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman ile futbolcu Alex arasında yaşanan huzursuzluğun kendileri için bir avantaj olup olmayacağı yönündeki bir soruyu yanıtlayan Sağlam, "Bunu kendi adımıza bir avantaj olarak tabi ki görmüyoruz. İnsan istiyor ki, böyle sorunlar hiç yaşanmasın. Özellikle antrenör ve oyuncu arasında. Ama dediğim gibi bu bizim için bir avantaj değil. Fenerbahçe'deki en sondaki adam, bizim en çok istediğimiz adamlardan biri olabiliyor ara ara. Şu anda hiç 18'e giremeyen bazı oyunculara bile talip olduk ama kadromuza katamadık bile. Dolayısıyla Fenerbahçe'de kim oynarsa oynasın o gün sahaya çıktığında, iyi olduğunda belki de bir maç kurtarabilecek kadar iyi adamlar" diye yanıt verdi.

Sağlam, takım kadrosunda bir değişiklik düşünüp düşünmediği yönündeki bir başka soruya ise şöyle cevap verdi: "Biz şimdiye kadar herhangi bir ekip için bir tedbir almadık. Rakibe göre ufak tefek değişiklikler olabilir. Dolayısıyla da sadece Fenerbahçe ile oynarken ne düşünüyorsak onu düşüneceğiz. Onlar da şunu bilecektir ki, topun değerini bilen hakkını ver bir ekiple oynayacak." Nurullah Sağlam, takımda Yattara'nın gribal bir enfeksiyonu olduğunu, onun dışında Ömer Aysan ve Mustafa Sarp'ın küçük rahatsızlıkları bulunduğunu da sözlerine ekledi .

Kaynak: İHA