Hülya Cup, İlk Kez Adana'ya Geliyor

Sanatçı Hülya Avşar adına düzenlenen Hülya Cup tenis turnuvası, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün ev sahipliğinde ilk kez Adana'da düzenlenecek.

Kulüp Başkanı İlker Güner, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hülya Cup Tenis Turnuvası'nın İstanbul ve Antalya'dan sonra ilk kez Adana'da düzenleneceğini söyledi.

Kulüp yönetimi olarak kulüp tesislerini modern hale getirmek ve tenis sporunu yaygınlaştırmak için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade eden Güner, Hülya Cup tenis turnuvasına ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Güner, tenis turnuvasının açılışında sanatçı Hülya Avşar'ın gösteri maçı yapacağını hatırlatarak, şu bilgileri verdi:

''Hülya Cup, medyanın ve tenis severlerin en çok ilgi gösterdiği organizasyonlardan biri. Bu organizasyona en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için çalışıyoruz. Turnuva, 22 Eylül'de basın toplantısı ve Hülya Avşar'ın katılacağı gösteri maçıyla başlayacak. Turnuvaya katılmak isteyenler,20 Eylül'e kadar başvuru yapabilir. Turnuvanın ödül töreni 20 Ekim'de yapılacak. Başarılı sporculara sürpriz hediyeler verilecek. Tenis sporunu sevdirmek ve toplumun tüm kesimlerine yayabilmek için bundan sonra da faaliyetlerimiz devam edecek. Tüm spor severleri organizasyonlarımıza katılmaya çağırıyoruz.''

Muhabir: Tevfik Işık

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Kaynak: AA