Vakıfbank Spor Kulübü, 4 Voleybolcuyla Sözleşme İmzaladı

VakıfBank Spor Kulübü, Japonya’dan Saori Kimura, Sırp yıldız Jovana Brakocevic, Naz Aydemir ve Tuğçe Hocaoğlu’nu düzenlediği törenle kadrosuna kattı.

Ceylan Intercontinental Hotel’de gerçekleştirilen imza törenine, voleybolcular Saori Kimura, Jovana Brakocevic, Naz Aydemir ve Tuğçe Hocaoğlu’nun yanı sıra VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Ömer Faruk Ergin ve takım antrenörü Geovanni Guidetti katıldı.

Barkovizyon gösterisiyle voleybolcuların basına tanıtılmasının ardından açıklamalarda bulunan VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Ömer Faruk Ergin, hep ilklerin kulübü olduklarını dile getirdi. Ergin, “Öyle de olmaya devam edecek. Bu sene yaptığımız transferler ve takımın yapısı, 2005 yılından beri olamadığımız Türkiye şampiyonluğuna ulaştıracak bir kadro.” diye konuştu.

Antrenörleri Geovanni’nin gelecek yıl sona eren mukavelesini 1 yıl daha uzattıklarını kaydeden Ömer Faruk Ergin, “Bu yıl 4. Avrupa Şampiyonluğu’nu ülkemize getirmek istiyoruz. Belli bir zaman içerisinde takımımız oturunca seyretmeye doyamayacakları bir takım olacak.” ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN KALKAN: VAKIFBANK İLE VOLEYBOL ARASINDA GÜZEL BİR EŞLEŞME OLDU
VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan da bugünün özel bir gün olduğunu belirterek, “İstikrar, bu takımı anlatan güzel bir kelime. VakıfBank olarak, 26 yıldır voleybola destek veriyoruz. İnşallah uzun yıllar da bu sürecek. VakıfBank ile voleybol arasında güzel bir eşleşme oldu.” şeklinde konuştu.

Güzel transferler yaptıklarını kaydeden Kalkan, “Bununla birlikte Türkiye’de favori olacağız. 3 kupanın 3’ünde de VakıfBank Spor Kulübü yer alacak.” diye konuştu.

Voleybolculardan Tuğçe Hocaoğlu, VakıfBank Spor Kulübü’nde olduğu için mutlululuğunu dile getirerek, “İnşallah 3 kupada da başarılı oluruz.” dedi.

Sırp voleybolcu Jovana Brakocevic, “Burada çok şey öğrenmek ve kendimi geliştirmek istiyorum. Türkiye liginin çok zor bir lig olduğunu biliyorum ve burada oynamayı bekliyorum.” ifadelerini kullandı.Naz Aydemir, takım olarak büyük başarılara imza atmak istediklerini belirtti.

Japonya’dan Saori Kimura, “VakıfBank Spor Kulübü gibi bir takıma katıldığım için çok sevinçliyim. En hızlı şekilde takıma uyum sağlayıp şampiyonlukta katkı sağlamak istiyorum.” diye konuştu.

Sporculardan sonra söz alan VakıfBank Spor Kulübü Antrenörü Geovanni Guidetti, transferlerin istediği isimler olduğunu kaydetti, “Asıl güçlü olduğumuz yer eski oyuncularımız.” şeklinde konuştu .