Marmaris'te Erkan İşıksal Futbol Turnuvası Sona Erdi

Marmaris Belediyespor yaz okulları kapanışı ve Erkan Işıksal Futbol Turnuvası ödül töreni gerçekleştirildi.

Yüzme, basketbol, voleybol ve futbol branşlarından 280 sporcunun hazır bulunduğu törene Işıksal ailesi de katıldı.

Erkan Işıksal anısına düzenlenen futbol turnuvasında 3 kategoride mücadele eden ve dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Bu yıl 7. si gerçekleştirilen Erkan Işıksal Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvada U-8, U10 ve U12 olmak üzere 3 kategoride mücadele eden takımlardan dereceye girenler kupa ve madalyalar ile ödüllendirildi. 125 sporcunun katıldığı turnuvanın U-8 liginde Süpermenler birinci, Örümcek Adamlar ikinci, Ninja Kaplumbağalar da üçüncü oldu. U-10 liginde Aslanlar birinci, Kartallar ikinci, Kaplanlar üçüncü oldu. U-12 liginde ise sıralama birinci Yağmur, ikinci Ateş ve üçüncü de Güneş olarak belirlendi.

Erkan Işıksal Spor Tesisi'nde düzenlenen ödül töreninde üç ligin birincilerine ödüllerini Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, ikincilere Başkan Yardımcısı Halil Gökovalı ve üçüncülere de Marmaris Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Uysal verdi.

Madalya ve kupaların verilmesinin ardından Erkan Işıksal ailesini sahaya davet eden Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, "Erkan Işıksal, örnek insan, örnek bir hoca, örnek bir aile reisi, örnek bir baba olarak her zaman tüm Marmarislilerin gönlünde taht kurmuş bir büyüğümüzdü. Bölgemize ve Marmaris'e çok büyük katkıları olmuştur. Ben burada kendisini rahmetle anıyor ve buradaki herkes adına selamlarımızı göndermek istiyorum" dedi.

Daha sonra Başkan Acar, Erkan Işıksal ailesi ve sporcularla geniş bir aile fotoğrafı çektirdi. Törenin ardından katılımcılara Marmaris Genç Aşçılar Kulübü'nün hazırladığı soğuk sandviç , kek ve meyve suyu ikramı yapıldı. Sporcular ve katılımcılara özel olarak hazırladıkları ikramları şık bir sunumla birleştiren Marmaris Genç Aşçılar Kulübü üyelerini, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da tebrik etti .

Kaynak: İHA