Kıbrıs’ın Cihangir Takımı Gölcük’te

KKTC Telsim Süper Lig’ini geçtiğimiz sezon 5’inci sırada tamamlayan Cihangir takımı, Ödemiş’in Gölcük yaylasında yeni sezon için hazırlık yaptı.

24 Temmuz’da kendi tesislerinde sezon açılışı yapan Cihangir takımı, 3 Eylül’de başladığı hazırlık kampını, 10 Eylül'de sona erdiriyor. Cihangir takımı Pazetesi günü adaya dönecek. Bu yıl transfer yapmadıklarını belirten Cihangir Spor Kulübü’nün başkanı Aytaç Karavezirler, gençlerden kurulu bir takımı iki yabancı oyuncu ile takviye yaptıklarını belirterek, hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi.

Ağustos ayı içerisinde birçok yabancı futbolcuyu antrenmana alıp denediklerini belirten Karavezirler, teknik heyetin raporu doğrultusunda Eteme ve William’da karar kılındığını söyledi.

Karavezirler, yaptığı açıklamada yeni sezonda hedeflerinin üst sıralar olduğunu belirtti.

Cihangir Kulübü’nün istikrardan yana bir politikası olduğunu belirten Karavezirler, teknik ekip ve futbol takımında çok fazla değişiklik yapmadan bu sezona hazırlandıklarını belirtti.

Cihangir’in küçük bir yerleşim yeri olmasına rağmen başarılı olmasını tüm camianin birbirine olan özgüveninin eseri olduğunu belirten Karavezirler, Gölcük’ün kamp yeri için ideal bir yer olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yıl yine Gölcük’e geldiklerini belirten Karavezirler, Gölcük’te iyi bir çalışma ortamı bulunduğunu söyledi.

Teknik direktör Fırat Canova ise hazırlık dönemini iyi şekilde geçirdiklerini belirterek, . Bu süre zarfında dayanıklılık, kuvvet ve bunların devamlılıklarını çalıştıklarını belirten Canova, kadronun kamp dönüşü şekilleneceğini söyledi.

Kıbrıs Cihangir Spor, 10 günlük kamp için Gölcük’te bulunan Somaspor ile oynadığı hazırlık maçını ise 2-1 kaybetti .

Kaynak: İHA