Ferhat Göçer, Kortlarda Fırtına Gibi

TED Spor Kulübü'de 1-15 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen ACTIVAR Geleneksel Fehmi Kızıl Senyörler Tenis Turnuvası favori yarışmacılarından sanatçı Ferhat Göçer, rakibi Ferruh Gürtaş'ı yenerek tur atladı.

Karşılaşmanın ardından Ferhat Göçer 'Tenis'in Brad Pitt'i' olarak anılan dünyaca ünlü İsviçreli tenisçi George Bastl ile bir dosluk maçı yaptı.

Türk Tenis dünyasının unutulmaz tenis hocası ve yetiştiricisi Fehmi Kızıl adına TED kortlarında bu yıl 14.'sü yapılan ACTIVAR Geleneksel Fehmi Kızıl Senyörler Tenis Turnuvası Türkiye’nin en geniş katılımlı senyörler turnuvası olarak bilinmektedir. Bu yıl 1000'i aşkın veteran tenisçinin katıldığı turnuvanın amacı hem tenis sporunun yaygınlaşması hem de tenis kültürünün ve sportmenliğin yeni nesillere aktarılmasıdır.

Yaşlanma karşıtı yeni nesil cilt bakım markası ACTIVAR'ın ana sponsorluğunda gerçekleşen turnuvaya Ali Ağaoğlu, Behzat Gerçeker, Bedri Baykam, Ömer Aras, Fatih Edipoğlu, Murat Saygı gibi cemiyet hayatının ünlü simaları katılıyor.

Tarabya'da bulunan TED Spor Kulübü'de gerçekleştirelen ACTIVAR Geleneksel Fehmi Kızıl Senyörler Tenis Turnuvası'nda favori oyunculardan ünlü sanatçı Ferhat Göçer rakibi Ferruh Gürtaş'ı yenerek tur atladı. Karşılaşmanın ardından ünlü sanatçı Ferhat Göçer, tenis çevrelerinde 'Tenisin Brad Pitt'i' olarak anılan dünyaca ünlü İsviçreli tenisçi George Bastl ile bir dostluk maçı yaptı.

Birçok ünlünün de kullandığı ACTIVAR'ın sponsor olduğu ACTIVAR Geleneksel Fehmi Kızıl Senyörler Tenis Turnuvası, 1 - 15 Eylül 2012 tarihleri arasında TED Spor Kulübü'de devam edecek .

Kaynak: İHA