Şok karar sonrası flaş gelişme

Beşiktaş, kadın basketbol takımının ligden çekildiği haberi dün gündeme bomba gibi düşerken dün gece ilginç gelişmeler yaşandı. Dün ilk önce kapanacağı açıklanan kadın basketbol takımına sponsor bulununca karardan vazgeçildi.

TBF 'ye yeni oyuncu lisansları veremeyen ve transfer yapamayan Beşiktaş, bu durumda takımı ligden çekecek ve bir yıl sonra ikinci ligden geri dönüş yapacaktı. Ancak dün gece daha önce görüşülen bir sponsorla yeniden bağlantının kurulması ve anlaşma yoluna gidilmesi ile ligden çekilme fikri rafa kalktı.

Siyah-beyazlı yöneticiler 2 milyon dolar verecek bir sponsor bulunca gelecek sezon yine Kadınlar Basketbol Ligi 'nde yer alma kararı aldılar.

Beşiktaş 'ın sponsor ile görüşmeleri resmiyete kavuşturması ile birlikte 'geçiçi transfer sözleşmeleri ' yapıp yabancı transferlerle birlikte yeni bir kadro oluşturması bekleniyor.

SÖZER: DEVAM EDİYORUZ
Sponsor anlaşmasıyla birlikte Beşiktaş, ligde devam kararını resmen aldı. Siyah – Beyazlıların şube sorumlusu Abdullah Sözer sitemize yaptığı açıklamada gelişmeyi doğrularken, “Kapatma fikrini aldıktan sonra görüşmelerimiz olan sponsor firma bize 'yeter ki kapatmayın, takım ligde kalsın ' diyerek destek oldular. Onların bize sponsorluğu ile beraber Beşiktaş ligde kalacak. Gençlerle beraber yapacağımız 3 yabancı transferle TKBL 'de mücadele edeceğiz” dedi.