Kayserispor Son Dakika Golünün Şaşkınlığını Yaşıyor

Kayserispor, Akhisar Belediyespor karşısında uzatma dakikalarında gelen golün şaşkınlığını yaşıyor.

Sarı-kırmızılılar hak etmedikleri bir beraberlik alındığını ve penaltı pozisyonun tartışılır olduğunu ifade ettiler. Akhisar Belediyespor ise, son dakikada gelen golle bir puan almanın sevincini yaşıyor. Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, kaçırılan iki puan için üzgün olduklarını dile getirdi. Şota, “Futbolun yazılmamış kuralı var. Atamazsan gol yiyebilirsin. Son saniyede penaltı golü yedik. Üzgünüz. Oynadığımız futbol ve girdiğimiz pozisyonlara bakarsak mutlu olmamız gerekirdi. Kaç net pozisyon olduğunu 6’dan sonra saymadım. Bıraktım. Çok çok üzgünüz. Türkiye liginde yeni katılan bir takım bile olsa bu kadar pozisyon bulamaz. İki puanı kaybettik.” diye konuştu.

Taraftarla maç esnasında geçen diyalogun sorulması üzerine Şota, “Taraftar, “Şota gol atsın diyor.” Maça girip ben mi atayım. Top bazen girmiyor. Bu maçta ben çok daha sabırlı gördüm taraftarı” dedi.

Ömer Şişmanoğlu ve Furkan’ın ayrılmak istediğini açıklayan Şota, “Onlarsız yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kayserispor kalecisi Ertuğrul Taşkıran, “Antalya maçından sonra konuşma yaptık. Mücadele eksikliğimiz vardı. İstediğimiz her şeyi yaptık sadece golü bulamadık. Bir gol attık bütün kontrol bizim elimizdeydi. Kendi sahamızda kazanmak istiyorduk ama iki puanı kaybettik.” diye konuştu.

Genç futbolcu Okay Yokuşlu, emeklerinin kolayca harcandığını iddia ederek, “Kim ne derse desin iyi oynadığımızı düşünüyorum. Çok net pozisyonlarımız vardı. Bu çizgiyi tutarsak başarılı olabiliriz. Verilen penaltıyı görmedim. İlk hafta bize verilmeyenler penaltı ise bu pozisyon da tartışılmalı. Emeklerin bu kadar çabuk harcanmaması lazım.” dedi.

AKHİSAR BELEDİYE CEPHESİNDEN BİR PUAN SEVİNCİ YAŞANIYOR

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Maça iyi başlamadık. Maçın genelinde iyi oynadığımız söylenemez. İyi mücadele ettik. Kötü günümüzde olmamıza rağmen son dakikada bulduğumuz golle bir puan aldık. Eksiklerimizi gördük. Bu yönden iyi oldu. Kayserispor çok baskılı oynadı. Kazanmak zorunda oldukları bir maç oynadılar. Çok pozisyon buldular. Gol yollarında başarılı olsalardı maç farklı biterdi.” diye konuştu.

Genç oyuncu Emrah Eren, maça çok iyi başlayamadıklarını ifade ederek, “Kayserispor ilk yarıda daha üstündü. Biz çok iyi mücadele ettik. Şanslıydık. Mağlup olmadan ayrılmak bizim için iyi. 15 günlük arayı iyi değerlendireceğiz.” şeklinde konuştu.

Maçta ters vuruşla kendi kalesine golü atan ve penaltı atışıyla skoru eşitleyen Sertan, “Bizim beklediğimizden daha fazla baskı vardı. İkinci yarı en kötü futbolumuzu oynadık. Bir puan aldığımız için çok sevinçliyiz.” diye konuştu.