Bucaspor-kayseri Erciyespor Maçının Ardından

PTT 1. Lig takımlarından Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Kayseri Erciyesspor maçı sonrası iyi bir futbol sergilediklerini fakat hakem hataları sebebiyle gereksiz kartlar gördükleri söyledi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, “Geçen hafta Konyaspor maçı ile alakası olmayan bir futbol oynadık. Pres futbolu oynayamadık fakat topun üstünlüğü bizdeydi. Gereksiz hakem hatalarıyla karşılaşarak gereksiz kartlar gördük. Gelecek haftalarda Batdal ve Dahmene daha iyi oynayarak gol sıkıntımızı aşacağız. Biz her zaman sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hakemin penaltıyı vermesi doğru olabilir. Verilmeyen golümüzde doğru olabilir fakat Mehmet İncebacak’ın kırmızı kartla oyundan atılması doğru değil” dedi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise, “Belki de bu ligin en zor deplasmanından puan aldık. Bucasporlu oyuncular artık birbirini ezberlemiş ve gerçekten çok iyi top oynadılar. Geçen haftanın en favori takımı Torku Konyaspor’u yenerek 3 puanı aldı. Fakat bu hafta şans bizden yanaydı ve 3 puanı tek golle kazandık” diye konuştu.

Kaynak: İHA