Ankaragücü Başkanı Ahlat Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Ankaragücü'nde Kulüp Başkanı Bent Ahlat, ''Bugün, Ankaragücü'nün emeği çalındı. İki haftadır emeğimiz çalınıyor'' dedi.

Ahlat, 1-0 yenildikleri Adanaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Merkez Hakem Komitesi Başkanına seslendiğini belirterek, ''Hakemler, Ankaragücü aleyhinde kararlar veriyor. Bu duruma daha fazla seyirci kalmasınlar. Lütfen bu maçı tekrar seyretsinler. Ankaragücü'nün 2 haftadır emeği çalınıyor. Oturdukları koltukların hakkını versinler'' diye konuştu.

-Transfer yasağının çözümünde sona yaklaştık''

Transfer yasağı ile ilgili ufak tefek pürüzlerin kaldığını ifade eden Ahlat, şunları kaydetti:

''Transfer yasağının çözümünde sona yaklaştık. Ancak maalesef FIFA'dan gelen çok ağır cezalar vardı. Bu cezalar -12 puan civarındaydı. Bunların bir kısım ödemelerini yaptık. Ankaragücü'nün önündeki bu tehlikeyi bertaraf ettik. Büyük bir borç yükü geliyor. Bizim öncelikli konumuz, tabii ki transfer yasağıydı. Küme düşme cezası ile yüz yüze kaldığımız için öncelikle bu meseleyi hallettik. Transfer yasağıyla da ilgileniyoruz. Kaldırabilirsek, kaldıracağız. Ama bu takımın öyle bir şeye de ihtiyacı yok. Görüyorsunuz, aslanlar gibi oynuyorlar.''

Muhabir: Halil İbrahim Avşar / Musa Samur

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA