Ujfalusi: Fenerbahçe Maçı Öncesi Önemli Bir Karşılaşmaydı

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, Fiorentina'ya karşı yaptıkları hazırlık maçında aldıkları 1-0'lık galibiyetin Fenerbahçe maçı öncesi kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ujfalusi, Fiorentina'ya karşı güzel bir maç çıkardıklarını belirterek, ''İlk yarıda oyunu domine eden taraf bizdik ve rakibin şutunu dahi hatırlamıyorum. İkinci yarıda pozisyonlar verdik, ama Muslera çok önemli kurtarışlar yaptı. Şimdi önümüzde Fenerbahçe ile yapacağımız TFF Süper Kupa maçı var. Bu maç öncesi güzel bir galibiyet aldık'' ifadelerini kullandı.

Yeni transferlerden Dany'nin savunmadaki performansının sorulması üzerine Ujfalusi, ''Gerçekten çok iyi bir futbolcu alındı. Önemli bir transfer yapıldı. Kendisi Kamerun Milli Takımı'nda da forma giyen tecrübeli bir isim. Tabii ki stoper pozisyonu zor bir mevki ve daha fazla oynamak, çalışmak, en önemlisi de iletişim kurmak gerekiyor. Bugünkü maçta kötü durduğunu düşünmüyorum ve ilerleyen günlerde daha da iyi olacaktır'' şeklinde konuştu.

Felipe Melo'nun yeniden takıma dönecek olmasıyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine ise Çek oyuncu, ''Melo çok önemli bir isim ve ekstra bir güç. Bu sezon yapılan tüm transferler değerli. Tüm Galatasaraylılar mutlu olmalı. Geçen seneye kıyasla çok daha iyi bir takımımız var. Birçok kulvarda mücadele edeceğiz. Hedefimiz ligde yine şampiyonluk. Şampiyonlar Ligi'nde de gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Tabii ki Türkiye Kupası'na da talibiz'' diyerek sözlerini tamamladı.