Kumla Spor'dan Vefa Örneği

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz’ın 30 yıldır yapılmayan Küçük Kumla futbol sahasını yapmasını Kumla Sporlu yönetici ve futbolcuları unutmadı.

Kumla Spor Başkanı Ekrem Taraklı, Yönetim Kurulu üyeleri Battal Tepecik ve Ali Aslan’ın yanı sıra antrenör Mustafa Güneş, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Özden ve U-14 takımının katıldığı törende, yönetimin hazırladığı çiçek buketini Refik Yılmaz’a veren Kaptan Cem Özmen, “30 yıldır yapılmayan Kumla Sahasını kısa sürede tamamlayıp, biz gençlerin hizmetine sunduğunuz için size teşekkür ediyoruz. Kumlalı gençler sizin sayenizde güzel bir sahada, modern bir tesiste antrenman ve maç yapabiliyorlar” dedi.

Kumla Spor Başkanı Ekrem Taraklı da, Yılmaz’ın geçen yıl organize edilen iftar yemeğinde sahayı yapma sözü verdiğini hatırlatarak, “Sayın başkanımız sahayı bir yılda değil, kısa sürede tamamladı. Takımımız ve gençlerimiz yaklaşık 5 aydır daha sağlıklı ve modern bir ortamda maçlarını oynayıp, antrenmanlarını yapabiliyorlar” diye konuştu.

Yılmaz da, gençlerin çiçek jestine teşekkürle karşılık vererek, kamulaştırmalar sonrasında Kumla Sahasının standart ölçülerine çekileceğini, ayrıca bölgeye değişik spor kompleksleri ve tesisler yapılacağı sözünü verdi .

Kaynak: İHA