Bursaspor Taraftarları: Kombine De Transfer De Biziz

Bu sezon kombine biletlere rağbet etmeyen Bursaspor taraftarları, takımlarının KuPS Koupio ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi 3’üncü ön eleme turu rövanş maçına yoğun ilgi gösterdi.

Taraftarlar, açtıkları ilginç pankartlarla takımlarına destek verdi. İlk maçı deplasmanda oynanan karşılaşmayı Bursaspor 1-0 kaybetmişti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın rövanş müsabakasında taraftarlara yaptığı destek çağrısı karşılık buldu. Bursaspor taraftarları, maçtan saatler önce gelerek stattaki yerini aldı. Bazı taraftarların oruçlarını stat içinde açması ilginç görüntüler oluşturdu.

“KOMBİNE DE TRANSFER DE BİZİZ”

Kups Kuopio maçı ile birlikte 94 günlük aranın ardından takımlarıyla buluşan taraftarlar, yaptıkları tezahüratlar ve açtıkları pankartlarla takımlarına destek oldu. Yeşil-beyazlı tribünler, “Başımız Viyana’da, gövdemiz Anadolu’da, ayaklarımız Afrika’da yatıyor’ yazılı pankart açtı.

Taraftarın kombineye ilgi göstermemesi ve yönetime transfer eleştirisi yapılmasına gönderme yapan tribünler, “Kombine de transferde biziz, Bursa da Bursaspor bizim.”şeklinde pankart açarak, takımlarına desteklerini ifade ettiler.

Tribünler, yeşil-beyaz atkı ve bayraklarla renkli görüntüler oluşturdu. Taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan futbolcuları da tek tek tribüne çağırarak alkışlayıp moral verdi.

KADRODA İSMAİL DEĞİŞİKLİĞİ

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ilk maçta sahaya sürdüğü kadroda bu kez önemli değişiklik yapmadı. Genç çalıştırıcı sadece sağ kanatta İsmail’in yerine Sestak’a görev verdi. Kızının hastalığı nedeniyle izin alarak ülkesine giden Gökçek Vederson ise kadroda yer almadı.