Beşiktaş'lı Futbolcular, Somali İçin Alışveriş Yaptı

Beşiktaşlı futbolcular, Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği, Somali için ne yapabilirim? kampanyası etkinliğine katıldı.

Kaptan İbrahim Toraman, Cenk Gönen , Erkan Kaş, Mustafa Pektemek ve Necip Uysal’ın katıldığı etkinlikte, futbolcular temsili alışveriş yaptı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da hazır bulundu.Ümraniye Meydanına kurulan Sosyal Markette, takımı adına temsili alışveriş yaparak para yardımında bulunan takım kaptanı İbrahim Toraman, herkesin muTLaka yardım etmesi gerektiğini söyledi.

İbrahim Toraman, Somali’ye en azından herkesin telefonla yardım mesajı atabileceğini, kendilerinin takım olarak sürekli yardım ettiklerini belirtti.

Toraman, “Sadece ben değil, arkadaşlarım ve camiamız bu tür sosyal sorumluluklara elini uzatır. Bizde burada alışveriş yaparak katkı sağlamak istiyoruz. Herkesinde tüm operatörlerden “SOMALİ” yazıp 1866’ya mesaj göndererek 5 TL yardımda bulunmalarını bekliyoruz.” dedi.

SAVAŞAN BİR TAKIM OLACAĞIZ

Toraman ayrıca, takımın Son durumu ile alakalıda sorulara da açıklık getirerek, Savaşan bir takım olacaklarını söyledi.

Toraman, “Son hazırlık maçını Kayserispor ile oynayacağız. Ufak tefek eksiklerimiz var. Fakat taraftarımızın ve camianın hoşuna gidecek savaşan ve mücadele eden bir takım olacağız.” dedi.

ÜMRANİYE’NİN TAKIMI BEŞİKTAŞ

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Beşiktaşlı futbolculara teşekkür ederek, “Beşiktaş, zaten Ümraniye’nin takımıdır” dedi.

Hasan Can, “Beşiktaş Camiasına bu hayırlı bir işe yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Beşiktaş zaten tesisler yönünden bizim hudutları içerisinde olan Ümraniye’nin bir takımıdır yani bizim takımımızdır." dedi.

Hasan Can, ayrıca "100 Yıllık bir camianın futbolcuları, tarihi geçmişinde olduğu gibi sosyal sorumluluk projelerinde sürekli varlar. Hepsine geldikleri için çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı .