Aydınspor 1923 Tarsus İle Berabere Kaldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923, Kartepe kampının son gününde oynadığı Tarsus İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekibin golünü 80. dakikada Gürkan kaydetti. Tarsus İdman Yurdu’nun golü ise 65. dakikada penaltıdan geldi.

Aydınspor 1923 karşılaşmaya Ahmet Altın-Uğur-Hayrullah-Ahmet Kesim-Erdi-Sadullah-Altan-Emre İşçiler-Umut ve Sinan 11’i ile çıktı. Siyah-beyazlı ekipte hafif sakatlığı bulunan Zafer Cansız, Mertcan ve Emre Yaman dışında tüm oyuncular forma giydi. Karşılaşmayı Aydınspor 1923 Başkanı Hulisi Akşit ile kulüp basın sözcüsü Taylan Kozacıoğlu’da izledi.

GERİ DÖNÜYORLAR
Karşılaşmanın ardından yola çıkan siyah-beyazlı kafile Aydın’a dönecek. İzin yapmayacak olan siyah-beyazlı futbolcular çalışmalarına yarın akşam yapacakları antrenmanla devam edecek.

Kampı değerlendiren Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, eşinin rahatsızlığı nedeniyle kampın Son dönemine yetişebildiğini kaydetti.

Orhangazi, Tepecik ve Tarsus maçlarında takımla birlikte olduğunu belirten Dinçel, “Takımın genel durumundan memnunum” dedi .

Kaynak: İHA