Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Savruk Açıklama Yaptı

TFF 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, ''Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak'' dedi.

Savruk AA muhabirine yaptığı açıklamada, üçüncü etap kamp çalışmaları için Bolu Esentepe'ye giden takımın, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde günde çift antrenmanla çalışmalara devam ettiğini söyledi.

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'e çıkacak bir takım kurmak için çalıştıklarını dile getiren Savruk, bu doğrultuda transferler yaptıklarını belirtti.

Hazırlıkların çok iyi gittiğini anlatan Savruk, ''Kamp çok iyi gidiyor. Takımımdaki uyum gün geçtikçe artıyor. Son hazırlık maçında Karşıyaka'yı 1-0 mağlup ettik. Takımdaki iyi gidişat bizi çok mutlu ediyor. Yeni sezona çok güçlü bir şekilde girmek istiyoruz. Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Bu doğrultuda takıma takviyelerde bulunduk. Son olarak geçen sene Spor Toto 2. Lig'de 24 golle gol kralı olmuş Üstün Bilgi'yi kadromuza kattık. Takımımız transferlerle daha da güçlendi. Yeni sezonda hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz'' diye konuştu.

28 Temmuz'dan bu yana Bolu'da bulunan takımın, kampın dördüncü hazırlık maçında yarın TFF 1. Lig ekiplerinden Kartalspor ile karşılaşacağını ifade eden Savruk, takımın 10 Ağustos'a kadar sürecek kampın ardından Kayseri'ye dönerek lig başlayana kadar hazırlıklara kendi tesislerinde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Kaynak: AA