Ceyhan Belediyesi'nde Toplu İmza Töreni

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi, yeni sezonda forma giyecek yerli oyuncular için toplu imza töreni yaptı.

Ceyhan Belediyesi meclis salonunda yapılan imza törenine Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, basketbol şube sorumlusu Sedat Sözlü, genel menajer Fatih Yücel, antrenör Atilla Keskin ve sporcular katıldı.

Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, "Önümüzdeki sezon için Ceyhan Belediyespor olarak her yıl olduğu gibi gayet mütevazı bir bütçe ile iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. İç transferlerden Hülya Özkan, Aslı Sevinç, Ceyda Kozluca ve Asena Yalçın ile anlaşılırken, Galatasaray’dan Melek Bilge ve İçel Büyükşehir’den Tuğçe İnöntepe’yi de renklerimize bağladık. Öte yandan ikisi Amerikalı, biri Letonyalı diğeri de Hırvatistanlı yabancı oyuncularımız da önümüzdeki haftalarda aramızda olacaklar. Yine şu an aramızda da bulunan Amerikalı kondisyoner Amberly Whitehead ile de sözleşme imzaladık“ dedi.

Sezon öncesi tüm takımların lige büyük yatırımlar yaptığını hatırlatan başkan Sözlü, yeni sezonda taraftara seyir zevki yüksek maçlar izletmek istediklerini söyledi.

SPORCULARIN ŞEHİT VE ARAKAN DUYARLILIĞI
Yapılan imza töreninde sporcular adına takım kaptanı Aslı Sevinç bir açıklama yaptı. Sevinç, geçtiğimiz günlerde terör saldırısında hayatını kaybeden şehitleri anarak "Bildiğiniz üzere Ceyhan Belediyespor Kulübü'nün spordan öncelikli birçok konuda hassasiyeti bulunmaktadır. Bunlar bizlerin hem sporcu olarak hem de birey olarak görevlerimizdir. Geçtiğimiz sezon imza törenine Başkanımızın da çağrısı olan Somali için yardım kampanyası çağrısında bulunmuştuk. Şu an ise bir başka insanlık ayıbı ve soykırım ile karşı karşıyayız. Myanmar'ın batısında bulunan Arakan bölgesinde Budistlerin Müslüman halka yönelik başlattığı katliam sürüyor. Burada Müslümanlar canlı canlı yakılarak öldürülürken dünya eli kolu bağlı oturuyor. Bizler bu vahşeti ve yapılan soykırımı şiddetle kınıyoruz. Yardım konusunda duyarlı olan Türk halkından oradaki Müslüman kardeşlerimize yardım yapılması çağrısında bulunuyoruz" diye konuştu .

Kaynak: İHA