Besim Durmuş, İddialı Konuştu

TFF 1.Lig takımlarından Kartalspor’un Teknik Direktörü Besim Durmuş, hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyleyerek, “İlk iki olmazsa en kötü ihtimalle play-off’tan Süper Lige çıkmak istiyoruz” dedi.

Bolu’nun Gerede ilçesinde bulunan Esentepe Otel’de kampa giren TFF 1.Lig ekibi Kartalspor, ikinci etap çalışmalarına başladı.

Kampın ikinci gününde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Besim Durmuş, iddialı sözler sarf etti. Takımın son durumu hakkında konuşan Durmuş, “Çalışmalara dün başladık. İkinci etabın ikinci günündeyiz. Gayet sıcak ve olumlu bir ortam var. Geçen seneki takımımız genel hatlarıyla bozulmadı. Birkaç tane de bizim kulübümüzün karakterine, ekonomik şartlarına uygun kaliteli oyuncular aldık. Bugün ve yarın da bir oyuncuyu daha kadromuza dahil edebiliriz. 26 kişiden oluşan az ve öz bir kadroya sahibiz. Geçen sene altyapımızda oynayan ve şuan kadromuzda yer alan genç oyuncularımız da var. Geçen sene de güzel bir futbol ortaya koymuştuk. Bu sezon o futbolun üzerine biraz daha renk katarak daha olumlu bir oyun ortaya koymayı planlıyoruz” diye konuştu.

Geçen yıl Play-off’u kaçırdıklarını ancak bu yıl hedeflerinin Süper Lige yükselmek olduğunu söyleyen Besim Durmuş, şöyle konuştu; “Geçen seneye göre daha dikkatli bir futbol ortaya koyarak daha iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Bank Asya'nın güçlü bir lig olduğunu biliyoruz. Bizde bunu bilerek hazırlanıyoruz. Sezon boyunca taraftarlarımız seyir zevki yüksek, tempolu ve güçlü bir Kartalspor izleyecek. Geçen sene oynadığımız futbolla Play-off'a kalabilirdik. Hatta geriden gelerek Play-off'lara kalan bir takım olacağımız için üzerimizde baskı olmayacağı için güzel ve rahat bir futbolla ligi yakalayabilirdik. Bu sezon da ilk hedefimiz tabi ki ilk iki içerisine girmek. En kötü ihtimalle Play-off'lardan Süper Lig'e çıkmak istiyoruz.”

Kaynak: İHA